Voedingsadvies, word fit, ben fit en blijf fit

Een lifestyle programma met normale voeding, zonder geraffineerde suikers, geen gekke dingen maar gewoon een beetje terug naar structuur in je leef- en eetpatroon. In 10 weken leer ik je los te komen van slechte suikers en bewerkte voeding met op maat gemaakte weekmenu's op jouw smaak afgestemd. Met persoonlijke weegmomenten en online gaan we aan de slag met jouw knelpunten. Eén ding is zeker: gezondheid zit in onze genen en iedereen heeft bij zijn geboorte als cadeautje een gereedschapskist meegekregen waar alles in zit om gezond te zijn.

Ik ga je leren hoe je deze gereedschapskist moet gebruiken zodat je uiteindelijk in harmonie leeft met jezelf en je omgeving.

BENFIT Lifestyle

Wil je gewicht verliezen, aankomen, je fit en vitaal voelen, of gewoon jouw levenswijze eens onder de loep nemen? Meld je dan aan voor BenFit.

Voedingsplan
 

Een speciaal op maat gemaakt voedingsplan. 10 weken lang menu´s op jouw caloriebehoefte bepaald en op jouw smaakbehoefte afgestemd.

Advies
 

Elke week krijg je informatie over gezonde voedingsmiddelen, die je vetverbranding hoog houden en je naar het gewenste gewicht helpen.

Richtlijnen
 

Bij gezonde voeding gaat het niet alleen om levensmiddelen, je krijgt ook informatie over een gezonde levenswijze.
 

Tips
 

Je krijgt ook tips over restaurant bezoekjes en gezellige avonden met vrienden. Gezonde voeding hoeft geen probleem te zijn: genieten is echt mogelijk.

Meer weten over gezonde voeding? Klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken met Sharon. 

GELEIDE

MEDITATIE 

 

YOGA GEEFT

JE RUST

 HET LEERT JE

ACCEPTEREN

 GOEDE

WORK-OUT

Yoga & Pilates door Sharon

Newtonstraat 18P
7651 AN Tubbergen