Yoga /Voeding Blog

2024 staat voor de deur! Een jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. Januari is vaak de maand waarin velen van ons gezonde voornemens hebben , gedreven door een frisse start en zin in gezond. Maar hoe zorg je ervoor dat deze goede intenties niet vervagen na een paar weken ? Dit en meer tips vindt je in de BenFit nieuwsbrief van januari, wil je deze ook ontvangen, vraag deze dan aan via het contactformulier of mail@yogasharon.nl

Op 2 januari starten de lessen ook weer, zie ook het lesrooster op de website. Vanaf 1 maart komt wordt er een nieuwe les toegevoegd; YOGA MELT METHODE

MELT is 

een gemakkelijk te leren soort Yoga met hulpmiddelen. Daarbij maak je gebruik van speciaal ontwikkelde balletjes en zachte foamrollers.

Melt-methode

De MELT-technieken komen oorspronkelijk uit diverse massage therapieën, die je nu op jezelf kunt toepassen. En het voelt nog eens heel prettig ook!


Hoe MELT werkt 

Bij MELT doe je oefeningen waarmee je de kwaliteit van je bindweefsel verbetert, wat pijn en stijfheid vermindert. Bovendien helpt het je (sport)prestaties te verbeteren.

De speciale balletjes en foamroller zorgen dat je bindweefsel weer soepel wordt, wat je ervaart als een prettig gevoel in je lijf. De oefeningen die je je klachten helpen verminderen zijn altijd onder je pijngrens. Ze optimaliseren de werking van je spieren, je bindweefsel en je zenuwstelsel! 

Onderzoek heeft aangetoond dat de MELT oefeningen de gezondheid van je bindweefsel bevordert, en dat ze zorgen voor een gebalanceerd zenuwstelsel. Beide zijn nodig als je je vitaal wilt voelen en pijnvrij wilt leven.

Het effect van de MELT oefeningen voel je direct al in je eerste sessie. Dat geldt voor 90 % alle deelnemende cursisten!

Het doel van MELT is het verbeteren van het zelfherstellend vermogen van je lichaam. De oefeningen verlichten je pijn op een natuurlijke manier doordat je de onderliggende oorzaak van chronische pijn aanpakt!

GELEIDE

MEDITATIE 

 

YOGA GEEFT

JE RUST

 HET LEERT JE

ACCEPTEREN

 GOEDE

WORK-OUT

Yoga & Pilates door Sharon

Newtonstraat 18P
7651 AN Tubbergen