NIEUW ! - SlowRun

Logo SlowRun

JOUW TIJD JOUW TEMPO        * NIEUW*

lopen- yoga -mindfulness - START: 5 SEPTEMBER!

SlowRun nodigt je uit om te bewegen in de buitenlucht. In een rustig tempo, met aandacht voor ontspanning, kracht en ademhaling. De focus ligt niet op tijd en afstand, maar op voelen wat je lichaam je vertelt. Op de beweging die van binnen ontstaat als je buiten beweegt.

SlowRun is een vernieuwend concept in Tubbergen en omgeving, speciaal voor vrouwen die graag (weer) willen bewegen!

Zie jij er tegenop om alleen naar buiten te gaan? Twijfel jij of je wel (op jouw tempo) kunt lopen? Je bent niet de enige, met jou vele andere vrouwen. Misschien omdat je lange tijd hebt stil gezeten, je denkt dat je niet sportief bent of omdat je overgewicht hebt. Maar geloof mij… jij kunt meer dan je denkt! Wil jij je ook fitter voelen, je hoofd leegmaken, je mindset veranderen en dat alles samen met andere vrouwen…? Kom dan kennis maken met SlowRun.

SlowRun is lopen vanuit een ontspannen basishouding. Dus niet echt hardlopen, maar door middel van looptechnieken waarbij je net iets sneller loopt dan wandelen, met ademhalingsoefeningen, core stability oefeningen en yoga houdingen werk je aan conditie/flexibiliteit en kracht.

Je leert voelen hoe het echt met jou gaat en ontdekt wat jij nodig hebt. Samen met een groep vrouwen die allemaal vanaf hetzelfde punt starten en hetzelfde doel hebben; je fitter voelen, je hoofd leegmaken en genieten van het buiten zijn.

 

De SlowRun-filosofie

Bij SlowRun gaat het niet om de prestatie, maar om het genieten van het bewegen, van elkaar en van de natuur. In jouw eigen tempo. We laten doelen als afstand en tijd los, want juist dan ontstaat er ruimte voor ontspanning en contact met je lichaam.Je kunt veel leren van je lijf als je er goed naar luistert. Je ontdekt wat jij jezelf kunt geven om je nog beter te voelen.

De voordelen van SlowRun

10 weekse cursus

Basis van de 10-Weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen, met een fijne groep vrouwen, de lol in bewegen (her)ontdekken.

Looptechniek oefenen, yoga, core en ademoefeningen om (weer) in jouw natuurlijke ontspannen staat van ‘zijn’ te komen.. 

Wil je na 10 weken doorgaan, dan kun je je aansluiten bij de SlowRun loopgroep op een vaste dag in de week

Voor info en aanmeldingen, kun je het contactformulier invullen op de site, bellen kan natuurlijk ook,

tel.; 06-38905580

GELEIDE

MEDITATIE 

 

YOGA GEEFT

JE RUST

 HET LEERT JE

ACCEPTEREN

 GOEDE

WORK-OUT

Yoga & Pilates door Sharon

Newtonstraat 18P
7651 AN Tubbergen